2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

Fuhuş çetesi çökertildi

Kayseri'de gerçekleştirilen "Son Durak Operasyonu"nda, bayanları kaçırarak ücret karşılığı fuhuş yaptıran çete çökertildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhuş amaçlı insan ticaretiyle mücadele faaliyeti çerçevesinde yaptığı istihbarati çalışmalar neticesinde, il dışı bağlantılı olarak bir örgüt faaliyetine karşı "Son Durak" adlı operasyon düzenledi. Operasyon çerçevesinde örgüt kurmak, fuhuş yaptırmak maksadıyla tehdit, bayanları bir ilden başka bir ile kaçırmak, küçük yaşta fuhuş amaçlı bayan satma gibi suçları işleyen, örgüt lideri ile üyeleri olmak üzere toplam 11 şahıs ve yaşları 17'den başlayan toplam 8 bayan yakalandı.

Üzerlerinde 3 adet ruhsatsız tabanca, 34 fişek ve 5 adet bıçakla birlikte yakalanan şahıslar çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan aynı çalışmalar doğrultusunda "Son Durak 2" adı altında düzenlenen operasyonda ise, örgüt lideri ve üyeleriyle birlikte 3 şahıs ve 7 bayan yakalandı. Şahıslar çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin, konuyla ilgili çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2007 Pazartesi 17:54:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?