5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Futbolcular mağaza açılışına katıldı

Kayseri'de bulunan İpeksaray Alışveriş Merkezi'ndeki (AVM) bir mağaza açılışına katılan Kayserisporlu futbolcular ile Trabzonsporlu Gökhan Ünal, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

İpeksaray AVM'deki giyim mağazası açılışına, Kayserisporlu futbolcuların yanı sıra Trabzonspor'un milli futbolcusu Gökhan Ünal, İpekgrup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, İpeksaray AVM Genel Müdürü Mustafa Tatlı ve çok sayıda davetli katıldı.

İpeksaray AVM 1. katındaki mağaza açılışında konuşan İpekgrup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, açılan mağazanın Kayseri'ye hayırlı olması dileklerinde bulundu. Arslan, "Diğer bütün müteşebbislere de yatırım yapmaları hususunda tavsiyede bulunuyorum. Bu mağazamıza da bol kazançlar diliyorum" dedi.

Mağazanın açılış kurdelesini İpekgrup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan ile Trabzonsporlu milli futbolcu Gökhan Ünal birlikte kesti. Davetliler, mağazayı gezerek ürünleri incelerken, İpekgrup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, Kayserisporlu futbolcular ve Trabzonsporlu Gökhan Ünal günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Mağaza açılışına katılan bazı vatandaşlar da futbolcularla fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2009 Salı 17:19:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?