4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

'Gelişim Günleri' toplantısı yapıldı

PDA Eğitim Danışmanlık tarafından düzenlenen 'Gelişim Günleri' toplantısı kapsamında, uzman kişisel gelişim eğitmenleri Kayserililerle bir araya geldi.

Gelişim Günleri'nin Kayseri'de düzenlenmesinin sevindirici olduğunu ifade eden AKANSU Grup Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Akansu, “PDA Eğitim Danışmanlık Genel Koordinatörü Abdulkadir Özbek'in kişisel gayretleri ile bu program hayata geçiriliyor. Bireyin gelişimini esas alarak ailelerin, kurumların ve toplumumuzun gelişimine katkıda bulunmak, bunu yaparken de katılımcıların bilgileri hoşça vakit geçirerek edinmelerini sağladıkları için kendilerini kutluyorum. Bu yıl 5.'sini düzenledikleri Gelişim Günleri'nin her yıl daha da büyüyerek devam edeceği kanaatindeyim. AKANSU Grup olarak kendilerini Kayseri'de ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk” diye konuştu.

Panelin ardından eğitimciler, akademisyenler ve Kayserili genç iş adamları yemekte bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. İki gün süren Gelişim Günleri'nde Aile İçi İletişim Uzmanı Canten Kaya, Eğitimci-Yazar Ziya Baran, TV-8 Ankara Koordinatörü Erkan Tan, Yazar- Danışman Melih Arat, Uluslararası Savaş Fotoğrafçısı Coşkun Aral'ın da bulunduğu ünlü isimler, katılımcılarla bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 15:26:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?