7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Genç belgeselcilere ödül

GENÇ BELGESELCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

4. Erciyes Öğrenci Belgesel Film Festivali Ödül Töreni, ünlü yönetmen Metin Uçakan ve 40 iletişim fakültesi dekanının katılımıyla gerçekleşti.

Sabancı Kültür Merkezi’nde yapılan ödül törenine, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, İl Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, ERÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çakır, hayırsever işadamı Süleyman Çetinsaya, ünlü yönetmen Metin Uçakan ve 40 iletişim fakültesi dekanı ile çok sayıda öğrenci katıldı.

4’üncü düzenlenen Erciyes Öğrenci Belgesel Film Festivali Ödül Töreni’nde fakültenin tanıtım videosunun izletilmesinin ardından, açılış konuşmasını yapan Dekan Prof. Dr. Hamza Çakır, film festivali düzenlemenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirterek, dereceye giren ve giremeyen tüm öğrencileri tebrik ettiğini söyledi. Daha sonra yönetmen Metin Uçakan’a Keleştemur ve işadamı Süleyman Çetinsaya’ya ise Vali Mevlüt Bilici tarafından plaket takdim edildi.

Ardından sahneye çıkan işadamı Süleyman Çetinsaya ise, öğrencilerden büyük bir alkış aldı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin başarılarıyla gurur duyduğunu belirten Çetinsaya, bu başarıların devamını diledi. Her zaman öğrencilerin yanında olduğunu ifade eden Çetinsaya, festivalde ödül alan öğrencileri de tebrik etti.

Daha sonra 22. Genç İletişimciler Yarışması’nda ve diğer yarışmalarda ödül alan öğrencilerin kısa tanıtım videosu izletildi.

Video gösteriminin ardından, jüri üyesi tarafından ödül alan öğrenciler açıklandı. Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

GENÇ BELGESELCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI
GENÇ BELGESELCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI
GENÇ BELGESELCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI
GENÇ BELGESELCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI
GENÇ BELGESELCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2011 Cuma 09:53:03
Güncelleme :11 Nisan 2011 Pazartesi 19:13:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?