3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Genç hakemler kokart taktı

Kayseri bölgesi hentbol hakemleri düzenlenen törenle kokartlarını taktı.

Erciyes Kayak Evi’nde düzenlenen törene, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Türkiye Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) As Başkanı Mehmet Önder, MHK Üyesi Ziya Aydın, Hentbol İl Temsilcisi Murat Sancakçeken, Hakem Gözlemcisi ve Kayseri Hentbol Hakem Komitesi Üyesi Ziya Aksu, Erciyes Üniversitesi Bayan Hentbol Takımı Antrenörü Ayşegül Ayaz ile hentbol antrenörleri ve 14 hentbol hakemi katıldı.

Kokart takma töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, hakemliğin çok farklı mekanik donanımları olan bir meslek olduğunu belirterek hakemliği kişilikli insanların yaptığı bir meslek olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından Gençlik Spor İl Müdürü Yahya Şahan, bayanlarda C klasman hentbol hakemliğine terfi eden Fatma Yılmaz ve Arzu Feryal Koç’a kokartlarını takdim etti.

Türkiye Hentbol Federasyonu MHK As Başkanı Mehmet Önder’de Kayseri hentbol ailesine Türk hentbolüne yaptığı katkılarından dolayı teşekkür etti.

Daha sonra il hakemliği kokartları törene katılan protokol tarafından hakemlere takdim edildi.

Hakemler törene katılan protokol ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Kokart takma töreninin ardından özenle hazırlanmış çiğköftenin tadına bakan misafirler uzun zaman sonra bir araya gelmenin tadını çıkardı.

.
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2008 Salı 13:16:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?