4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Genç öğretmenler kep fırlattı

Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden mezun olan 610 öğrenci, kep fırlatmanın sevincini yaşadı.

Süleyman Demirel Spor Salonu'nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Uzmay, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Saydam, öğretim görevlileri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Salonu tıklım tıklım dolduran öğrenci yakınları, genç öğretmenleri mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Programın açılış konuşmasını yapan Dekan Saydam, genç öğretmenlere başarılar diledi. Ardından söz alan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Uzmay, öğretmenlik mesleğini gerçekleştirecek olan öğretmenleri ülkeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Okul ve bölüm birincilerine plaket ve çiçeklerinin verilmesinin ardından fakülte birincisi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Kadriye Kaygısız, mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

Dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından genç öğretmenler diplomalarını aldı. Program, eğitim fakültesinden mezun olan öğrencilerin kep fırlatmasıyla sona erdi.

Törenin ardından duygularını dile getiren Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü Öğrencisi Emrah Evsen, organizasyonda çok fazla eksiklik olduğunu belirterek, tüm arkadaşlarına hayatlarında başarılar diledi.

Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Aynur Gökçek ise 4 yıllık bir üniversite hayatının mutlu bir şekilde sona erdiğini kaydederek, öğretmenlik mesleğini en iyi şekilde yapacağını vurguladı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 17:18:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?