7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Genç sürücünün acı sonu

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde, elektrik direğine çarptıktan sonra yaralanan ve araçtan inen sürücü, akıma kapılarak hayatını kaybetti.

AA muhabirinin aldığı bilgilere göre, Pınarbaşı ilçesine bağlı Büyük Gümüşgün köyü yakınlarında, Kahramanmaraş'tan Kayseri istikametine giden Bünyamin Şahin'in (28) kullandığı 06 AF 2396 plakalı otomobil, önüne çıkan yaban domuzuna çarptı. Kazada hafif yaralanan Bünyamin Şahin ve yanında bulunan Salih Seyhanlıoğlu, aracı kontrol etmek için otomobilden indiler.

Bu arada, aynı istikamette seyir halinde bulunan Mustafa Mercan (34) yönetimindeki 38 VN 277 plakalı otomobil ise telef olan domuza çarpmamak için direksiyonu kırınca, yol kenarındaki elektrik direğine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle hafif yaralanan Mustafa Mercan, otomobilinden inince kopan elektrik telindeki akıma kapılarak olay yerinde hayatını kaybetti. Mercan'ın cenazesi, Pınarbaşı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İki kazada hafif şekilde yaralanan Bünyamin Şahin ve Salih Seyhanlıoğlu ile Mercan'ın kullandığı otomobilde bulunan İsmail Emek, Pınarbaşı Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edildi.

AA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2011 Salı 17:35:55
Güncelleme :25 Ekim 2011 Salı 15:19:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?