3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

GESİAD: Bunlar şeref yoksunu

Kayseri Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD), Ticaret ve Sanayi Odaları’nın yeni dönem başkan ve yöneticilerini yemekte buluşturdu.

Burada konuşan GESİAD Başkanı Ertuğrul Topçuhasanoğlu, Nevruz kutlamalarında meydana gelen olayı değerlendirerek, "Türk Bayrağı’nı yakmak isteyenler şeref yoksunudur" dedi.

Elmacıoğlu İskender Lokantası’nda gerçekleştirilen yemekli toplantıya, Kayseri Sanayi Odası (KSO) Başkanı Mustafa Boydak, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Hasan Ali Kilci, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Ahmet Hasyüncü, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık, yöneticiler ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Burada konuşan GESİAD Başkanı Ertuğrul Topçuhasanoğlu, Nevruz kutlamalarında meydana gelen olayı değerlendirerek, "Biz bu ülkede yaşayan insanların içerisinde böylelerinin olacağını, bu işleri yapacağını tahmin ediyoruz ama Türk Bayrağı’nı yakmaya çalışan insanların şeref yoksunu olacağına inanıyoruz. Asil Türk milleti, savaş zamanlarında bayrağını yerlerde bırakıp gitmiyor. Bayrağın millet için şeref olduğunu, hepimiz biliyoruz ve buna inanıyoruz. Fakat Türkiye’de yeni yeni oyunların başladığını düşünüyoruz" diye konuştu.

Topçuhasanoğlu, konuşmasında, "Hayırseverler yatırım yapıyor diye hükümet Kayseri’yi unuttu" diyerek hükümetin Kayseri’ye yatırım yapmadığını da kaydederek Kayseri’nin biran önce vizyonunu bulması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Topçuhasanoğlu’nun konuşmasının ardından GESİAD’a yeni üye olanlara şiltleri verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2005 Perşembe 12:31:46
Güncelleme :1 Nisan 2005 Cuma 18:40:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?