5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Gökhan Emreciksin Kayseri'de!

Kayserispor, Mehmet Topuz'un transferi karşılığında Fenerbahçe'den bonservisi aldığı Gökhan Emreciksin ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen ve Kulüp 2. Başkanı Türker Horoz ile Genel Menajer Süleyman Hurma'nın da hazır bulunduğu imza töreninde Gökhan Emreciksin, kendisini 4 yıllığına Sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Genel Menajer Süleyman Hurma, imza töreninde yaptığı açıklamada, 2 yıldır Gökhan Emreciksin'i takıma dahil etmeye çalıştıklarını belirterek, "Teknik heyetin de çok istediği bir futbolcu olan Gökhan Emreciksin'i kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gökhan, yetenekli bir futbolcu, Kayserispor'da performansını en üst düzeyde göstereceğine ve milli takım forması giyeceğine inanıyoruz. Gökhan, Kayserispor'da başarılı olacaktır" dedi.

Başarılı futbolcu Gökhan Emreciksin ise, Kayserispor'da performansının en üst seviyede olacağını söyleyerek, milli takım formasını giymek istediğini söyledi. Özel hayatıyla ilgili basında gerçeği yansıtmayan haberler çıktığını ifade eden Gökhan Emreciksin, Ankaragücü'nde iyi bir çıkış yakaladıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer olduğunu, Kayserispor'da çıkışını sürdürmek istediğini belirtti.
Konuşmaların ardından Gökhan Emreciksin, sözleşmeyi imzalayarak Kayserispor bayrağıyla gazetecilere poz verdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 17:58:09
Güncelleme :24 Haziran 2009 Çarşamba 17:59:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?