30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Gol sesi çıkmadı

Kayserispor, Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında kendi sahasında Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı. 

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maç sonrası yaptığı açıklamada, maçın başından sonuna kadar iki takımın da oynadığı futboldan hiçbir şey anlamadığını söyledi. Sağlam, "Bu sezon Avrupa Kupası ve ligde olmak üzere sahamızda oynadığımız 7 maçta ilk defa puan kaybettik. Kendi saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanamadık. Maçın başından sonuna kadar iki takımın da oynadığı futboldan hiçbir şey anlamadım. Gençlerbirliği iyi bir takım. Oyunu kilitlemeyi biliyor. Rakibini oynatmıyor. Durum böyle olunca da seyir zevki olmayan bir maç ortaya çıktı. Ben bu oyundan dolayı taraftardan özür diliyorum. Böyle oyunu kilitleyen ve rakibini oynatmayan takımlara karşı farklı yollar arayacağız. Hakem de maçı iyi niyetli yönetti. Bu maçta 2 puan kaybettik, diğer maçlarda kaybettiğimiz bu 2 puanı telafi etmeye çalışacağız" dedi. 

Taraftarlara da sitemde bulunan Sağlam, "Ligin belki zirvesi açısından çok önemli maç oynuyoruz. Fakat stat yine dolu değil. Taraftar baskısı oluşmuyor. Yeterli taraftar baskısı oluşmadığı için de silik futbol ortaya çıkıyor. Rakip üstünde gerekli baskıyı kuramıyorsunuz" diye konuştu. 

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, üst sıraları hedefleyen iki takımın mücadelesinde istediklerini aldıklarını söyleyerek, "Biz buraya gelirken puan almayı hedefliyorduk. Kayserispor ile aramızdaki puan farkının açılmasını istemiyorduk. İstediğimiz oldu. Bu önemli deplasmandan en azından bir puan aldık. Futbolcularım iyi mücadele ettiler. Bizim daha net pozisyonlarımız vardı, bu maçtan galip de gelebilirdik. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2006 Cumartesi 23:32:45
Güncelleme :10 Eylül 2006 Pazar 04:05:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?