30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Gs'yi puansız göndermeyi istiyor

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Werner Lorant, yarın oynayacakları Galatasaray maçı için çok iyi şekilde hazırlandıklarını ve ligde üst sıralara tırmanmak için savaşacaklarını söyledi.
 
Hacı Boydak Kayseri Erciyesspor Kulüp Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Lorant, Galatasaray maçının kendileri açısından önemli olduğunu, sahalarında oynamanın da avantajını kullanıp, maçı kazanmak için çaba göstereceklerini söyledi. Kayseri Erciyesspor'un yaşadığı sıkıntılı günlerinden kurtarmak için göreve geldiğini belirten Alman çalıştırıcı, Kayseri Erciyesspor'un hedefinin daima üst sıralar olacağını kaydederken, "Ben hiçbir zaman için geçmişimle avunmam. Geleceğe ve önüme bakarım. Şimdi önümüzde Galatasaray, kupada Karşıyaka ve daha sonra da Ankaragücü maçı var. Bu maçlardan çıkarılabilecek en iyi puanı düşünüyorum. Eğer Trabzonspor maçının ilk yarısındaki oyunumuzu ortaya çıkarırsak, Galatasaray karşılaşmasından iyi sonuç alırız. Trabzon'da ikinci gölü bulmuş olsaydık maç kaçınılmazdı ama bu maçı geride bıraktık. İyi bir bir kadroya sahibiz. En geç 3 hafta sonra kış girmeden taraftarlara çok iyi bir Kayseri Erciyesspor izleteceğiz" dedi.
 
Üst sıralara en hızlı şekilde tırmanmak için savaşacaklarını ifade eden Lorant, "Trabzonspor maçını kaybetmemize rağmen iyi bir oyun ortaya koyduğumuza inanıyorum. Bu oyunu, Galatasaray maçında daha üst seviyeye taşıyacağız. Sahamızdan puan çıkarmaya gayret göstereceğiz. 3 puan alabilirsek çok seviniriz ama 1 puan da bizim için yeterli. Kazanmak için savaşacağız. Taraftarların statta mutlu olması için çok çalışmamız gerekiyor. Şu anda taraftarın takımlarından memnun olduklarını sanmıyorum. Ben de mutlu değilim. Herkes çok çalışmalı. Tek kişinin bunu başarması imkansız'' diye konuştu.

Alman teknik adam, ayrıca basın mensuplarına ''Futbolcularımı bunalım içine sokmayın. Ben zaten gerekli olan sıkıntıyı onlara veririm" şeklinde espirili ifadeler kullandı. Gazetecilerin, takımın konumunun kendileri için de sıkıntı oluşturduğunu belirtmeleri üzerine ise Lorant, ''Bunu çözmek için buradayım. Bunun güvencesini verdim. Bu güvenceyi verdiğim için de gereğini yerine getirmek zorundayım. Daha önceki görevlerimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Bunu tekrarlamak istiyorum'' dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2006 Cuma 18:28:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?