4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Gülben Ergen'e 'Mustafa' sürprizi

Sanatçı Gülben Ergen, Kayseri'de açılışı yapılan hastanede hastaları ziyaret ederek bebeklere altın taktı. Ardından sahneye çıkan Ergen, hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.

Açılışı yapılan özel bir hastanenin davetlisi olarak gelen Kayseri'ye Gülben Ergen, konser öncesi hastanenin Kadın Doğum Servisi'ni ziyaret etti.

Tuncay-Zeliha Tüfekçi çiftinin bir günlük bebeğine altın takan Gülben Ergen, bebeğe Mustafa isminin verildiğini öğrenince de şaşkınlığını gizleyemedi. Ergen, serviste bulunan hastaları ziyaretinde bebeklere altın takıp annelerine ise çiçek verdi.

Servis ziyaretinden sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Gülben Ergen, Kayseri'nin çok güzel bir şehir olduğunu söyledi. Kayseri'de güler yüzle karşılandığını da ifade eden Ergen, "Kayseri'de büyük porsiyon mantı yedim. Karnımı içime çekemiyorum. Pastırma aldım, sucuk aldım evime götüreceğim. Doyamadığım güzellikte bir şehir. Sımsıcak insanları var. Tuncay-Zeliha Tüfekçi çiftinin çocuklarının ismini Mustafa vermişler. İsmi benim verdiğimi zannedecekler. Bebeğin ismi Mustafa, bugün doğmuş. Ömrü uzun olsun. Benim eşim Mustafa kadar başarılı ve düzgün birisi olsun" dedi.

Gülben Ergen daha sonra sevenlerinin alkışları arasında sahneye çıktı. Son albümünden parçalar seslendiren Ergen, hayranlarına muhteşem bir konser verdi. Sevenlerinin daveti üzerine platformdan inen Ergen, hayranlarının arasına girerek şarkı söylemesi ise büyük alkış aldı. Bu arada bazı kişilerin elektrik trafosu üzerine konseri izlediğini fark eden Ergen, hayranlarını ikaz etti. Hastanenin açılış pastasını hastane personelleriyle birlikte kesen Ergen, Op. Dr. Nihat Ersöz ile de dans ederek konserini tamamladı.

Hastanenin açılış törenine katılan ve konseri bir süre izleyen davetliler arasında Vali Mevlüt Bilici, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız da vardı.

.
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2008 Pazar 15:37:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?