5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Gül'den öğretmenine bayram şekeri

(ÖZEL HABER) CUMHURBAŞKANI'NDAN ÖĞRETMENİNE BAYRAM ŞEKERİ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kendisinden telefon bekleyen öğretmeni Nurşen Özdamarlar'a, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata aracılığı ile selam yollayarak bayram şekeri gönderdi.

Sivas Caddesi'nde bulunan evde gerçekleşen ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata kendisinin ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Kayseri Lisesi'nden sanat tarihi öğretmeni olan Nurşen Özdamarlar tarafından kapıda karşılandı.

Ayata, yıllar önceki öğretmeninin elini öperek salona geçti. Ayata, burada Cumhurbaşkanı'nın göndermiş olduğu bayram şekerini Nurşen öğretmene, "Cumhurbaşkanımız hem Öğretmenler Günü'nüzü hem de bayramınızı kutlayarak bu bayram şekerini gönderdi" dedi.

Öğretmen Özdamarlar'ın kendileri üzerinde büyük emekleri olduğunu söyleyen Ayata, "Öğretmenimizi Arife gününde ziyaret etmek istedim ve Cumhurbaşkanı'mızın selamlarını getirdim" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün nezaketinden ötürü gönderdiği hediyenin kendisini çok mutlu ettiğini kaydeden Nurşen Özdamarlar ise, "Şeker göndermese de olurdu. Cumhurbaşkanı'nın kendisi çok şeker bir insan zaten. Bugün iki mutluluğu birden yaşadım. Hem Cumhurbaşkanı'mız hem de öğrencim olan Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, Öğretmenler Günü'mü ve bayramımı kutladı" dedi.

Özdamarlar, İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata'nın da okuduğu dönemlerde öğretmenlerine saygılı ve çalışkan bir öğrenci olduğunu söyledi.

Nurşen Özdamarlar, Öğretmenler Günü'nden bir gün sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün sekreteri ile telefonla görüştüğünü belirterek, gelecek Öğretmenler Günü'nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kendisini Köşk'e davet ettiğini de sözlerine ekledi.

(ÖZEL HABER) CUMHURBAŞKANI'NDAN ÖĞRETMENİNE BAYRAM ŞEKERİ
(ÖZEL HABER) CUMHURBAŞKANI'NDAN ÖĞRETMENİNE BAYRAM ŞEKERİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2009 Perşembe 14:11:00
Güncelleme :26 Kasım 2009 Perşembe 14:52:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?