5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Gül'ün telefonu mest etti

(ÖZEL HABER) CUMHURBAŞKANI GÜL'ÜN ÖĞRETMENİ GELEN TELEFONLA SEVİNDİ

Öğretmenler Günü'nde kendisini arayamayan Abdullah Gül'ün bugün gelen telefonuyla sevinen öğretmeni Nurşan Özdamarlar, "Öğrencim olan Abdullah Gül ile konuşmamda sanki 10 yaş gençleştim" diye konuştu.

Kayseri Lisesi'nden Sanat Tarihi Öğretmeni olan Nurşen Özdamarlar, eski öğrencisi olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından gelen telefonla sevindi.

Bugün öğle saatlerinde Cumhurbaşkanı Gül'ün kendisini arayarak Öğretmenler Günü'nü kutladığını söyleyen Özdamarlar, "Telefon geldiğinde Cumhurbaşkanı ile değil de sanki öğrencim Abdullah Gül ile konuşuyor gibiydim. Benim Kayseri'de olduğumu yeni öğrendiğini söyleyerek üzgün olduğunu belirtti. Abdullah Gül benim oğlum gibidir. Beni onun ikinci annesiyim. Ne zaman Ankara'ya gidersem kesinlikle Köşk'e uğramamı istedi. İnşallah ben de Ankara'ya gittiğimde yanına uğrayacağım. Aramasıyla ikinci bayramımı yaşadım. Çok mutluyum" diye konuştu.

Telefonla konuşma sırasında kendisini 1968'li yıllardaki gibi hissediğini kaydeden öğretmen Özdamarlar, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve aynı zamanda öğrencim olan Abdullah Gül'ün araması beni 10 yaş gençleştirdi" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2009 Perşembe 17:42:03
Güncelleme :26 Kasım 2009 Perşembe 18:10:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?