5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Güneşli'ye 2 kilometrelik yol

GÜNEŞLİ'YE 2 KİLOMETRELİK YOL

Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, 650 bin lira harcamayla Güneşli Mahallesi'nde belediye otobüslerinin de kullanacağı 2 kilometre uzunluğunda yol yaptıklarını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Bekir Yıldız, Kocasinan Belediyesi'ne yeni bağlanan mahallelerin acil ihtiyaçlarının karşılanması için nisan ayından beri yoğun gayret sarf ettiklerini vurguladı. Başkan Bekir Yıldız, “Seçim öncesi yaptığımız araştırmalar ve vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda yeni bağlanan mahallelerimizdeki ihtiyaçları belirleyerek çözüm için bir plan yapmıştık. Nisan ayından itibaren bu plan doğrultusunda yaptığımız çalışmalarla ihtiyaçların yüzde 95'ini giderdik” dedi.

Başkan Bekir Yıldız, kış gelmeden önce vatandaşın elini ayağını çamurdan kurtarıp, planlanan işlerin tamamını bitireceklerini belirterek, “Bu acil işlerden biri de Güneşli'nin içindeki otobüs güzergahı idi. 650 bin lira harcamayla 2 kilometre uzunluğunda, belediye otobüslerinin de gidip geleceği bir yol yaparak ulaşımın hızını, kalitesini artırıp vatandaşımızın hayatını kolaylaştırdık. Onlar da yaptığımız hizmetlerden duyduğu memnuniyetini bize iletiyor” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2009 Perşembe 14:02:05
Güncelleme :8 Ekim 2009 Perşembe 16:08:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?