1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Gurbetçi kadın kazada öldü

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Otomobilde sıkışan yaşlı kadının cesedi, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

 
Kaza, Asri Mezarlık 2. Kapı Cengiz Topel Caddesi ile Nazımbey Bulvarı'nın kesiştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kavşak içerisinden dönmeye çalışan Şükrü Uçmak (64) yönetimindeki 38 EP 781 plakalı otomobil ile Nazımbey Bulvarı üzerinde seyreden Ziya Gençaslan (34) idaresindeki 38 RL 476 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada her 2 otomobil de sürüklenirken, 38 EP 781 plakalı otomobilde bulunan Ayşe Uçmak (60), otomobil içerisinde sıkıştı. Kazada yaralanan otomobil sürücüleri Ziya Gençaslan ve Şükrü Uçmak olay yerine gelen ambulans ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobilde sıkışan Ayşe Uçmak ise olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

 
Hollanda'dan tatile geldiği öğrenilen yaşlı kadının araç içinde sıkışan cesedi, itfaiye ekipleri tarafından otomobil kesilerek çıkartıldı. Yaşlı kadının cesedi hastane morguna kaldırılırken, olay yeri inceleme ekipleri kaza yerinde uzun süre inceleme yaptı.


Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2007 Cuma 18:55:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?