7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Gurbetçiler çiçeklerle karşılandı

GURBETÇİLER ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 11 yıldır sürdükleri geleneği bu gün de devam ettirdi. Esnaf temsilcileri tarafından çiçeklerle karşılanan gurbetçiler, havaalanında bulunan oy sandığında oylarını kullandı.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) tarafından 11 yıldır sürdürülen gelenek bu gün Kayseri'ye gelen ilk gurbetçi kafilesinin karşılanmasıyla devam etti. Başkan Mustafa Alan ve oda yönetimi uçaktan inen gurbetçileri çiçeklerler karşıladı.

Gurbetçilerin yurt dışında 'Yabancı', kendi yurtlarında ise 'Almancı' olarak görüldüğünü söyleyen Mustafa Alan, “Yıllardır gurbetçilerimizi çiçeklerle karşılıyoruz. Yurt dışında kazandıklarını burada ülke ekonomisine kazandıran gurbetçilerimizi çiçeklerle karşıladık ve hoş geldin dedik. Esnaflarımıza gurbetçi vatandaşlarımıza daha duyarlı davranmalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu.

Pasaport işlemlerini gerçekleştiren gurbetçiler, kapı girişinde kendilerini karşılayan yakınları ile hasret giderdikten sonra Yüksek Seçim Kurulu tarafından kurulan seçim sandıklarında oylarını kullandı.

GURBETÇİLER ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI
GURBETÇİLER ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI
GURBETÇİLER ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI
GURBETÇİLER ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2011 Çarşamba 11:29:02
Güncelleme :8 Haziran 2011 Çarşamba 11:50:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?