4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Hacılar Ahmet Herdem'le devam...

Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, 29 Mart Yerel Seçimlerinin Hacılar’lıya ve AK Parti’ye yakışır bir şekilde tamamlandığını söyledi.

AK Parti Hacılar İlçe Teşkilatı’nda, Parti İlçe Başkanı Doğan Ekici, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve partililerle birlikte seçim sonuçlarını değerlendiren Ahmet Herdem, seçim süreci boyunca en ufak üzücü, kırıcı ve incitici bir olayın yaşanmadığını söyledi.

Bugüne kadar hep Hacılarlı'lar ile birlikte çalıştıklarını ifade eden Herdem, “Sizlerle iyi ve kötü günlerimiz oldu. Ama şunun için iftihar ediyorum. En ufak kırıcı, üzücü ve incitici bir hareketimiz olmadı. Seçimlerde kendilerine yakışır, AK Parti’ye yakışır, vizyonumuza ve misyonumuza yakışır bir şekilde davrandık. Bundan sonra da bu şekilde davranmaya devam edeceğiz. Şuan itibariyle 11 Belediye Meclis Üyeliğinin 9’unu AK Parti, 2’sini ise MHP kazanmıştır. Bugüne kadar destek verdiğiniz, bugüne kadar centilmence mücadele ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyor, hepinizin hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Seçilen arkadaşlarımızla beraber, Hacılar’ın ve Hacılar’lının yükünü omuzumuza aldık. Bu konuda da yine kişi, kuruluş, mahalle, parti ayırt etmeksizin tüm hemşerilerimize eşit mesafede olacağız. Bundan sonra da Büyükşehir’le beraber, Ankara’yla beraber Hacılar’da büyük projelere imza atacağız. Bunun şuandan itibaren müjdesini veriyorum. Yeni neticemiz Hacılar’a hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Başkan Ahmet Herdem, konuşmasının ardından partililerin tebriklerini kabul etti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2009 Pazartesi 18:52:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?