4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Hacılar Belediyesi çalışıyor

Kayseri'nin Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, ilçede hummalı bir çalışmanın sürdürüldüğünü belirterek, “Hacılar halkına yakışır bir ilçe için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Başkan Ahmet Herdem, ilçe meydanında bulunan ve görüntü açısından hoş olmayan işletme binası yerine, yeni bir bina inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Eylül ayı ortalarına doğru yeni işletme binası inşaatının bitirilerek tamamlanacağını ifade eden Başkan Herdem, “Hacılar meydanımızın bitişiğinde bulunan işletme binamızı ve garajı buradan tamamen kaldırıyoruz. Meydanla ilgili bütünlük sağlamadığı için taşıyacağız. Yapımı süren Fen İşleri Müdürlüğümüze ait yeni işletme binamızın inşaatı hızla devam ediyor. İnşaatımız Eylül ayının ortalarına doğru tamamlanacak ve buradaki tüm araç ve gereçlerimizi yeni binamıza taşıyacağız. Burası da yıkılarak, yeni projelerimizi burada hayata geçireceğiz” dedi.

Başkan Herdem, iki ay gibi kısa sürede tamamlanacak olan halı saha inşaat çalışmasının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, Hacılar ilçesine modern ikinci spor kompleksini kazandıracaklarını söyledi.

Başkan Herdem, “Belediyemiz ve Özel İdaremiz işbirliği ile arsası ve alt yapısı belediyemiz tarafından yapılan halı saha inşaatının çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Yüklenici firma yaklaşık iki ay gibi bir zamanda halı sahayı teslim edecek. Dolayısıyla ilçemiz dört dörtlük, soyunma odalarıyla, duşlarıyla ve oturma salonlarıyla kapalı bir halı sahaya kavuşacaktır. Bu konuda bize destek veren Kayseri Valiliği'ne teşekkür ediyorum. İlçemiz spor salonu dışında, ikinci bir spor kompleksine daha kavuşmuş olacaktır” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 12:06:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?