5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Hacılar'da satıh kaplama çalışması

HACILAR İLÇESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI

Hacılar Belediyesi 2009 yılı yatırım programı çerçevesinde Hacılar-Kızılören yolu ve ilçe içerisinde yaklaşık 24 kilometrelik yol satıh kaplama yapılarak, hizmete açıldı.

Hacılar Belediyesi 2009 yatırım programı çerçevesinde 5 kilometrelik Hacılar-Kızılören yolunun alt yapısı Hacılar Belediyesi ve İncesu Belediyesi tarafından yapılarak, Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile satıh kaplaması tamamlandı. Hacılar ilçesinde ise Ahmet Yesevi, Özgüneş, Karacaören, Kışla, Sütbaşı, Sırtbaşı, Çağlar, Aksu, ve Söğütlü Pınar-Zeynep Kaya caddesi olmak üzere 100 bin metrekarelik alanda satıh kaplama çalışması gerçekleştirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, 2009 yılı satıh kaplama yol programının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. Hacılar'da tüm yolların alt yapıların belediyeleri tarafından yapıldığını işaret ederek," Satıh kaplama asfaltı ise Büyükşehir Belediyemiz tarafından ihale edilerek çalışmalar yapıldı. Ayrıca Hacılar-Kızılören yolunun tamamı ise Hacılar belediyemiz ve İncesu Belediyesi tarafından alt yapısı tamamlandı. Yine Büyükşehir Belediyesi tarafından da satıh kaplama asfaltı yapıldı. Bu yıl içerisinde yaklaşık 24 kilometrelik satıh kaplama asfalt çalışması gerçekleştirildi. Bu çalışmalar önümüzdeki yıllar için bir referanstır. Önümüzdeki yıllar için yolların alt yapısı ve zemini kurtarılmış oldu. İleride bozulan yerler sıcak asfalt ile yama yapılarak yol nihai şeklini alacaktır. Önümüzdeki yıl bu yapılan yolların üzerine ikinci satıh kaplama asfaltı yapıldıktan sonra yolun yapısı sağlanmış olacaktır" dedi.

Başkan Ahmet Herdem ve Belediye Başkan yardımcısı Rasim Kahraman, asfaltlama çalışmalarını tamamlayan personele tatlı ikramında bulundu.

HACILAR İLÇESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI
HACILAR İLÇESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 14:03:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?