4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Hacılarda toplu sünnet şöleni

Kayseri'nin Hacılar Belediyesi ve Boydak Holding tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet şöleni ile 76 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Boydak Holding tarafından her türlü masrafları karşılanan 76 çocuk, Tekden Hastanesi'nde geçtiğimiz hafta sünnet ettirilerek, erkekliğe ilk adımını attı. Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, sünnet olan çocuklara ve ailelerine yönelik bir iftar yemeği verdi.

Hacılar Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen iftar yemeğine, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, Hacılar Belediye Meclis üyeleri, sünnet olan çocuklar ve aileleri katıldı. İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, sünnet çağına gelmiş 76 çocuğu çok iyi koşullarda sünnet ettirerek, erkekliğe ilk adımlarını atmalarını sağladıklarını söyledi.

Başkan Herdem, “Boydak grubuyla beraber geleneksel hale gelmiş ve 8.'sini düzenlediğimiz sünnet şölenimiz ile sünnet olma çağına gelmiş 76 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Önümüzdeki yıllarda da bu etkinliğimiz devam edecektir. Çocuklarımızı çok iyi koşullarda, hastane mekanlarında 5'er kişilik gruplar halinde sünnetlerini yaptırdık. İnşallah hepiniz çocuklarınızın evliliklerini de görürsünüz, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 15:57:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?