5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

HADAK üyeleri Boydak Ormanı’nda

HADAK ÜYELERİ BOYDAK ORMANI’NI GEZDİ

Kayseri’de Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Merkezi Kulübü'nün (HADAK) her pazar günü gerçekleştirdiği doğa yürüyüşünün bu haftaki parkuru Boydak Ormanı oldu.

Ormanda yapılan sabah kahvaltısı ile başlayan yürüyüşe yaklaşık 40 doğasever katıldı.

'Doğayla bütünleş' sloganıyla yola çıkan HADAK ekibi, düzenlediği doğa yürüyüşlerinin bu haftaki parkuru Boydak Ormanı oldu. Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem ile Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'ın da katıldığı yürüyüşe 40 doğasever katıldı. Aile ormanlığında Hacı Boydak tarafından verilen sabah kahvaltısının ardından başlayan yürüyüşe Azerbaycan, Kamerun, Nijerya ve Gürcistanlı öğrencilerde katıldı. Yürüyüş faaliyeti hakkında bilgiler veren HADAK Dağcılık Şube Başkanı Mustafa Çepken, HADAK olarak amaçlarının daha geniş kitleleri doğayla buluşturmak olduğunu söyledi. Kulüplerinin her geçen gün yeni üyeleriyle daha da genişlediğini kaydeden Çepken, "Kulübümüz 1988 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. ‘Doğayla bütünleş’ ve ‘sağlıklı yaşa’ sloganı ile yola çıktığımız günden buyana birçok faaliyete imza attık. Kayak ve tırmanışların yanı sıra her hafta sonu doğa yürüyüşleri düzenliyoruz. Bu hafta sonu parkurumuz Boydak Ormanı oldu. Yurt dışından çok sayıda öğrencinin de yer aldığı yürüyüşümüze yaklaşık 40 doğasever katıldı. Bir sonraki parkurumuz ise Ali Dağı olacak. Bütün doğaseverleri düzenlemiş olduğumuz faaliyetlere bekliyoruz" diye konuştu.

Kulüp üyesi Servet Uykur'un da doğum gününün kutlandığı yürüyüş, çiğ köfte partisi ve yabancı öğrencilerin folklor oyunlarıyla son buldu.

HADAK ÜYELERİ BOYDAK ORMANI’NI GEZDİ
HADAK ÜYELERİ BOYDAK ORMANI’NI GEZDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2009 Çarşamba 10:29:00
Güncelleme :18 Kasım 2009 Çarşamba 11:10:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?