5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

HADAK'tan Erciyes'e zirve tırmanışı

Hacılar Kış Spor Merkezi (HADAK) tarafından bu yıl 15.’si yapılacak olan Erciyes Zirve Tırmanışı ve Sütdonduran Kampı hazırlıkları tamamlandı.

Kamp faaliyeti hakkında bilgiler veren Hacılar Belediye Başkanı ve Hacılar Kış Spor Merkezi (HADAK) Başkanı Ahmet Herdem, bu yıl 15.’si gerçekleştirilecek olan “HADAK Erciyes Zirve Tırmanışı ve Sütdonduran Kampı” faaliyetinin her türlü hazırlıklarının tamamlandığını belirtti.

Başkan Herdem, “Erciyes zirve tırmanışımıza 4 grup halinde toplam 60 sporcu katılacaktır. Faaliyete katılacak olanlar Türkiye çapında dağcılık konusunda ihtisas sahibi olan ve donanımlı sporculardır. Tırmanışımıza gerek spor kulüpleri gerekse bireysel olarak teknik malzemelere sahip dağcılarımız katılacaktır. Her türlü hazırlığımız tamamlanmıştır. Ana çadırlar kurulup, Boydak Dağ Evi faaliyete geçirilmiştir. Tırmanışımızın lojistik desteği, Boydak Grubu ve belediyemiz tarafından karşılanmaktadır. Tırmanışa katılan tüm sporcularımıza kazasız, belasız başarılı tırmanışlar dilerim” dedi.

HADAK Başkanı Ahmet Herdem, 3-4 ve 5 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan tırmanışa teknik malzeme ve yeterliliği bulunmayan bireysel sporcuların katılamayacaklarını belirterek, zirve tırmanışına katılamayan sporcular için ise çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 12:52:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?