5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Hakem ve gözlemcilerden ziyaret

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi Başkan Murat Çınar ve yönetim kurulu üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a nezaket ziyaretinde bulunarak görüş alışverişinde bulundu.

Dernek Başkanı Murat Çınar, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Yusuf Yıldız, Mehmet Endez, Cemil Kayhan ve Fahri Aksoy'un yanı sıra Merkez Hakem Komitesi üyesi Galip Bitigen, il hakem kurulundan Remzi Kaya ve Gözlemciler Kurulu Başkanı Turgay Duman ile birlikte Başkan Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Murat Çınar, Melikgazi Belediyesi'nin spor adına yapmış olduğu birçok hizmeti yakından takip ettiklerini belirterek, semtlere yapılan çok amaçlı spor kompleksleri, parklardaki fitness aletleri, basketbol ve voleybol sahaları, tartan pistten yapılan koşu ve yürüyüş yollarının yanı sıra, amatör sporlara da büyük önem verilmesinden dolaylı son derece mutlu olduklarını söyledi.

Murat Çınar, Başkan Memduh Büyükkılıç'ın gerek Kayserispor gerekse Kayseri Erciyesspor kulüplerinde başkanlık yaptığı dönemlerde hakem ve gözlemci camiası olarak her zaman kendilerini desteklediğini hatırlatarak, sporun ve sporcunun dostu bir belediyede olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, ziyaretten duyduğu memnuniyete dile getirerek, “Hizmetlerin taktir görmesi, beğenilmesi bize daha fazla çalışma azmi ve şevki vermektedir. Kayseri bölgesi hakem ve gözlemcilerimizin Turkcell Süper Lig ve Bank Asya 1. Ligi'nde görev almaları bizleri son derece gururlandırıyor. Bir başarı isteniyorsa bu elbirliği içerisinde olur. Bu birlikteliği sağlayıp, el ele, gönül gönüle verilerek, Kayseri sporu daha da ileri seviyelere taşınabilir ve gelişebilir” dedi.

Başkan Büyükkılıç, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, hizmeti ayağa götürme anlayışı ile hareket ederek her semte sosyal ve spor tesisi yaptıklarını söyledi. Başkan Büyükkılıç, “Parklarımıza basketbol ve voleybol sahaları yapıyoruz, fitness aletleri koyuyoruz, hanım kardeşlerimiz için aerobik salonları açıyoruz. Salon sporlarının öncüsü ve destekçisiyiz. Biliyorsunuz bölgesel ligde basketbol takımımız 2. ligde, voleybol takımımız da şehrimizi başarı ile temsil ediyor. Birçok gencimizi Kayseri sporuna, Türk sporuna armağan ediyoruz. Onların spor yapmalarına, ailesine, toplumuna, ülkesine faydalı bir birey olarak yetişmesine imkan sağlıyoruz” dedi.

Ziyarette Dernek Başkanı Murat Çınar, Başkan Memduh Büyükkılıç'a arkasında isminin yazılı olduğu bir forma hediye ederken, yönetim kurulu üyesi Cemil Kayhan'da derneğin minyatür flaması ve hakemliğin sembolü olan sarı ve kırmızı kartın olduğu bir anahtarlık hediye etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 12:34:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?