7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Halaçoğlu mazbatasını aldı

MHP’den Kayseri Milletvekili seçilen Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, mazbatasını aldı.

MHP’den Kayseri Milletvekili seçilen Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Kayseri Adliyesi’ndeki 2. Ağır Ceza Mahkemesi Duruşma Salonu’nda düzenlenen törenle mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Buket Sicimgiller'den aldı.

Tören sonrasında bir konuşma yapan Halaçoğlu, hedeflerinin hizmet etmek olduğunu belirterek, “Bugün mazbatayı alıyoruz. Öncelikli hedefimiz hizmet etmektir. Kayseri’de bize hizmet eden insanlara teşekkür ederken, sadece onlara değil bütün Kayseri halkına hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Biz temsilciyiz ve her şeyden önce Kayseri ilinin temsilcisiyiz. Dolayısıyla milletvekili unvanını aldığımız zaman milletin vekili olarak da o yüce meclise ve meclisin şanına uygun seviyeli bir milletvekili olarak bir politika yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır” şeklinde konuştu.

Halaçoğlu, mazbatayı meclise onaylattıktan sonra Kayseri’ye dönerek tüm ilçeleri ve bazı köyleri ziyaret edeceğini kaydetti. Halaçoğlu, “İnşallah mazbatayı alıp, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne kaydımızı yaptırıp yemin ettikten sonra Allah izin verirse tüm ilçeleri ve bazı köyleri ziyaret edeceğim” dedi.

Seçimler sonrasında tenkit alarak Kayseri’ye gelmeyen milletvekillerine gönderme yapan Halaçoğlu, kendilerinin o milletvekilleri gibi olmayıp sürekli Kayseri’yi ziyaret edeceklerini belirterek, “Birçok kişi tarafından Kayseri’ye gelip gelmeme konusunda seçim sırasında yoğun tenkitlere uğrayan milletvekilleri gördüm. Biz onlardan olmayacağız. Sürekli olarak Kayseri’de yer alacağız. Kayseri’nin sorunları neyse hem şehir olarak hem de taşra olarak elimizden geleni yapacağız. Uyumlu bir çalışma sürdüreceğimizi özellikle belirtmek istiyorum. İl bakanlığımızla ve ilçelerimizle el birliği ile en iyi şekilde bir çalışma düzeni içerisinde hizmetimizi yerine getireceğiz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2011 Pazartesi 16:22:08
Güncelleme :21 Haziran 2011 Salı 18:51:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?