5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

HASİAD'dan Herdem'e ziyaret

Hacılar Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve yönetim kurulu üyeleri, Hacılar Belediye Başkanı ve AK Parti Hacılar Belediye Başkan adayı Ahmet Herdem'i ziyaret ederek, 29 Mart'ta yapılacak olan seçimler öncesi başarı dileklerinde bulunarak, her zaman destekçileri olduklarını söyledi.

HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Osman Övüç, Gültekin Kulkul, İsmail Tuna ve Alper Özkaya ile birlikte Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem'i makamında ziyaret ederek, seçim çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, geçmişte olduğu gibi her zaman Hacılar ilçesi ve belediyesine desteklerini sürdüreceklerini belirterek, 29 Mart seçimlerinde Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem'e başarı dileklerinde bulundu.

Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hacılarlı sanayicilerin her zaman Hacılar'a ve kendilerine destek olduklarını belirterek, teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 14:53:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?