5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Hayata tutunan işçiye deri nakli

Isparta'da elektrik çarpması sonucu ağır yaralanan ve helikopter ambulansla Konya'ya getirilen 33 yaşındaki Hüseyin Gök'ün hayata tutunmasının ardından deri nakli yapılarak tedavisi tamamlandı.

35 gün önce Isparta'da reklam tabelası takarken yüksek gerilim hattına takılan 33 yaşındaki 1 çocuk babası Hüseyin Gök ağır yaralanmıştı. Isparta'da yanık tedavi merkezi olmaması nedeniyle 112 helikopter ambulans ile Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi'ne getirilen Gök, tedavi altına alınmıştı. 1 aydır tedavi altında tutulan Gök, hayatta kalma mücadelesini doktorların desteğiyle kazandı.

Hastanın tedavisinin tamamlandığını ifade eden Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Emin Türk, "Vücutta üçüncü derecede yanıklar oluşmuştu. 1 aylık tedavinin tamamlanmasının ardından kollar ve vücuda deri nakli yapılması gerekti. Bu nedenle üst bacaklardan aldığımız deriyi, kollar ile vücudun bir bölümüne naklettik. Tedavisi tamamlandı sağlık durumu gayet iyi, taburcu ediyoruz" şeklinde konuştu.

Taburcu olmayı bekleyen Hüseyin Gök ise kendisiyle ilgilenen herkese teşekkür ederek, doktoru Emin Türk'ün elini öptü. Duygulu anlar yaşayan Gök, kendisini çok iyi hissettiğini söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2009 Salı 11:36:07
Güncelleme :28 Temmuz 2009 Salı 11:40:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?