3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Hayırseverden 25 çocuğa sünnet

Kayseri'nin Bünyan İlçesi'ne bağlı Büyük Tuzhisar beldesinde 79 yaşındaki Hadiye Merdan isimli bir vatandaş, kasabada yaşayan 25 çocuğu sünnet ettirdi.

Şehit Cengiz Sabuncu Caddesi üzerindeki Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü 63. Şube Şefliği'ne ait bakımevi park alanında yapılan sünnet şölenine, Bünyan Belediye Başkanı Ahmet Yaşar Toktaş, Büyük Tuzhisar Belediye Başkanı Mehmet İmir, Büyük Tuzhisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sadettin Bayraktar, Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Ayşe Uzunlu ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sünnet şöleni, Büyük Tuzhisar İlköğretim Okulu öğrencilerinin sergilediği folklor gösterileri ile başladı. Program çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı da bir konser verdi. Şölende konuşma yapan Büyük Tuzhisar Belediye Başkanı Mehmet İmir, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ardından Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Ayşe Uzunlu ise şube çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı. Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler, tiyatro gösterileri sergiledi. Etkinlik kapsamında geleneksel deve oyunu yapıldı.

Pilav dağıtımı ile devam eden etkinlik, yerel sanatçı Abdullah Öztürk'ün verdiği konser ile sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2008 Pazar 10:36:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinan barbaros IP: 78.164.148.xxx Tarih : 23.07.2008 10:59:17

beninm yazaCAGIM AZDIR KURBAN OLDUGUM ALLAH ONLARIN İŞİN GÜCÜNÜ RAST GEDİRSİN BİRDE BANA YARIM YAPILMAZINI İSTİYORUM