5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Hayırseverden eğitime destek

Kayseri'de Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası kapsamında hayırsever Ali Şaşoğlu tarafından Hacılar ilçesi Şaşoğlu İlköğretim Okulu'na yaptırılacak ek derslik binasının protokolü imzalandı.

Vali Mevlüt Bilici'nin makamında düzenlenen imza protokolüne Hacılar Kaymakamı Harun Öksüz, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem ve İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata'da hazır bulundu. Burada konuşan Vali Mevlüt Bilici, insanlığın gelişimine katkıda bulunacak, donanımlı, güven sahibi, araştıran ve üreten insanların yetiştirilmesini sağlayan yönüyle milletlerin, modern dünyadaki yükselişlerinin ilk ve en önemli basamaklarından birinin eğitim olduğunu söyledi.

Vali Bilici, “Günümüzde eğitim sorunlarının çözülmesi, milletlerin kültür, sanat, bilim, teknoloji alanlarında da kalkınması ve ilerlemesinin ön şartı sayılmaktadır. Sizlerin eğitime yaptığınız bu destekler bizim geleceğimize yaptığımız en büyük yatırımdır. Bu okullarda yetişecek öğrenciler geleceğimize yön vereceklerdir. Bütün hemşehrilerim adına size teşekkür ediyorum” dedi.

Hacılar ilçesi Şaşoğlu İlköğretim Okulu'na yapılacak olan ek derslik okul inşaatına 2009 yılında başlanılarak, 2009-2010 eğitim öğretim yılına yetiştirileceği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 14:50:40
Güncelleme :6 Mayıs 2009 Çarşamba 14:56:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?