3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Hemzemin geçitte kaza: 1 ölü

Kayseri'de, hemzemin geçitte yük treninin altında kalan otomobilde yaralanan 4 kişiden 1'i tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, gece saatlerinde Kocasinan ilçesi Yenipervane Mahallesi'ndeki hemzemin geçitte meydana geldi. Makinist H.G. (28) idaresindeki yük treni, hemzemin geçitte M.A.'nın (42) kullandığı 38 AC 294 plakalı otomobile çarptı. Trenin çarpmasıyla yaklaşık 30 metre sürüklenen otomobil hurdaya dönerken, sürücü M.A. ile yanında bulunan çocukları S.A. (13), Y.A. (7) ağır, arka koltukta uyuyan A.B. (42) ise hafif yaralandı. Baba M.A. ve çocukları S.A. ile Y.A., olay yerine gelen ambulanslarla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, A.B. ise Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Durumu ağır olan baba M.A. tedavi gördüğü hastanede tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybederken, çocuklarının ise yoğun bakım ünitesindeki tedavilerinin devam ettiği belirtildi. 

Önceki haber

Kayseri'de, hemzemin geçitte yük treninin altında kalan otomobildeki 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, gece saatlerinde Kocasinan ilçesi Yenipervane Mahallesi Demirci Sokağı üzerinde bulunan hemzemin geçitte meydana geldi. Makinist H.G. (28) idaresindeki yük treni, hemzemin geçitte M.A.'nın (42) kullandığı 38 AC 294 plakalı otomobile çarptı.

Trenin çarpmasıyla yaklaşık 30 metre sürüklenen otomobil hurdaya dönerken, sürücü M.A. ile yanında bulunan çocukları S.A. (13), Y.A. (7) ağır, arka koltukta uyuyan A.B. (42) ise hafif yaralandı. Baba M.A. ve çocukları S.A. ile Y.A., olay yerine gelen ambulanslarla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, A.B. ise Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Durumları ağır olan baba M.A. ve çocukları yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınırken, makinist H.G.'nin de ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldüğü belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 10:58:11
Güncelleme :5 Kasım 2008 Çarşamba 12:34:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?