7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Hemzemin geçitte kaza!

YÜK TRENİ OTOMOBİLE ÇARPTI: 3 YARALI

Kayseri'de bir yük treni, hemzemin geçitte otomobile çarptı.

55 yaşındaki sürücünün hemzemin geçitteki bariyeri fark etmemesi nedeniyle meydana gelen kazada 3 kişi yaralanırken, itfaiye ve sivil savunma ekipleri seferber oldu.

Kaza, Kocasinan ilçesi Mevlana Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndaki hemzemin geçitte meydana geldi. Fuar istikametinden şehir merkezine gelen Harun C. (55), bariyerin indiğini fark etmeyerek 38 AL 106 plakalı otomobiliyle hemzemin geçide girince istasyondan Sivas istikametine giden Adem B.'nin (46) kullandığı 43266 sefer sayılı yük treni ile çarpıştı. Ön kısmından darbe alan araç savrulurken, gürültüyü duyan vatandaşların durumu bildirdiği itfaiye, sivil savunma ve sağlık ekipleri seferber oldu.

Sağlık ekipleri, hafif yaralanan sürücü Harun C. ile otomobilde bulunan Yüksel D. (63) ve Kenan D.'yi (68) ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, itfaiye ekipleri kaldırıma çıkan otomobilin aküsünü sökerek herhangi bir olaya meydan vermemek için önlem aldı. Polis ekiplerinin incelemesinin ardından otomobil olay yerinden kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YÜK TRENİ OTOMOBİLE ÇARPTI: 3 YARALI
YÜK TRENİ OTOMOBİLE ÇARPTI: 3 YARALI
YÜK TRENİ OTOMOBİLE ÇARPTI: 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2011 Çarşamba 18:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?