4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Hentbol takımına iftar yemeği

Beyza Mobilya tarafından Atlas Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü 1. Lig Hentbol Takımı'na iftar yemeği verildi.

Ö. Hisarcıklıoğlu Liseleri'nden verilen iftar yemeğine Atlas Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Yetkin, Beyza Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Yemekte bir konuşma yapan Cengiz Yetkin, Atlas Eğitim Kurumları olarak eğitimin bir parçası olan sporda da çok başarılı bir yıl geçirdiklerini söyledi. Atlas Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı'nın Türkiye Hentbol 1. Lig'inde olması kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Yetkin, sponsor konusunda bazı sıkıntıları olduklarını ve bunu da en kısa zamanda aşacaklarını belirtti.

Beyza Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Deveci ise, spora ve sporcuya sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Deveci, “En azından böyle güzel günlerde bu değerli sporcularımızla bir araya gelmek, onlarla iletişim kurmak bizleri de çok mutlu etmektedir. 1. lige çıkan Atlas Eğitim Kurumları Kulübümüzü, antrenörümüzü ve sporcularımızı yürekten kutluyorum” dedi.

Atlas Eğitim gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Muhammet Duru ise, Kayseri'yi çok iyi şekilde temsil edecek bir takım oluşturduklarını ve ciddi bir seyirci potansiyeline sahip olduklarını kaydetti. Duru, “Çocuklarımızı birçok olumsuzluktan kurtarmak için bu tür spor faaliyetlerinin artırılması gerekir” dedi.


Antrenör Levent Kaya ise konuşmasında, takım olma yolunda hızla ilerlediklerini ve sporcularına çok güvendiğini söyledi.


Takım Kaptanı Ömer Bozdemir ise, ellerinden geleni en iyisini yaparak play-off'a kalmak istediklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2008 Pazar 11:57:48
Güncelleme :14 Eylül 2008 Pazar 12:01:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?