4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Hentbol takımından Özdemir'e ziyaret

Deplasmanlı Hentbol 1. Lig'inde mücadele edecek olan Atlas Eğitim ve Gençlik Spor Kulübü Erkek Hentbol Takımı, İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'i ziyaret etti.

Atlas Eğitim ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı Muhammed Duru, Antrenör Levent Kaya ve sporcular, İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Kulüp Başkanı Muhammed Duru kısa bir süre sonra maçlarının başlayacağını belirterek, emniyet teşkilatından destek istedi.

Kayseri'yi her alanda olduğu gibi spor alanında da en iyi şekilde temsil etmek istediklerini ifade eden Duru, eğitim ile sporun birleştiği bir kulüp olduklarını söyledi.
İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir ise, sporun her branşına destek vermeye devam edeceklerini belirterek, kondisyon çalışmalarında sporcuların emniyetin tesislerinden faydalanabileceklerini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Muhammed Duru, Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'e üzerinde ismi yazılı Atlas Eğitim ve Gençlik Spor Kulübü forması hediye ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 09:36:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?