5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Hentbolculara çiğköfteli moral

Türkiye Hentbol Erkekler 1. Lig 1. Grup ekiplerinden Atlas Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü, sporcularına çiğköfteli bir moral yemeği verdi.

Hisarcıklıoğlu Lisesi'nde gerçekleştirilen çiğköfteli moral yemeğine vali yardımcıları Fahri Oluk ve Ali Mantı'nın yanı sıra Atlas Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Yetkin, Atlas Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı ve Atlas Eğitim Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Muhammet Duru, Atlas İlköğretim Okulu Müdürü Fevzi Efe, sporcular ve eğitmenler katıldı.

Atlas Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Yetkin, Atlas Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü'nün hentbol dalında Kayseri'de bir ilki başardığını belirtti. Kulübün 1. lig takımı haline geldiğini kaydeden Yetkin, başarılı bir grafik gösterdikleri için sporcu, antrenör ve Atlas Eğitim Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı'nı kutlayıp, başarılarının devamını diledi.

Kayseri Vali Yardımcısı Fahri Oluk, uzun süreden beri ilk defa böyle lezzetli ve bir o kadar da acılı çiğköfte tattığını belirterek, Atlas Eğitim ve Gençlik Spor Kulübü'nü ligde aldığı başarılardan dolayı tebrik etti.

Vali Yardımcısı Ali Mantı ise, Kayseri'de böyle güzide bir kulübün var olması ve başarı elde etmesinden dolayı yöneticilerini ve sporcularını tebrik ederek Atlas Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü'ne başarılar diledi. Atlas Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı ve Atlas Eğitim Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Muhammet Duru ise, ligde zorlu ve keyifli bir yolculuk içerisinde oldukları belirtti.

Duru,”Önümüzdeki günlerde yapılacak Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası'na iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Kayseri'yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. 1. Lig de valiliğimizin, bürokrasinin ve Kayseri halkının bizi desteklemesi çok önemli. Sporda seyirci desteği, dış destek çok önemli. Bu desteği aldığımız taktirde ligde çok güzel işler yapacağımızı ve play-off oynayacağımızı düşünüyoruz. Şu anda şehrimizde amatör ve profesyonel sporun yaşamış olduğu bir takım sıkıntılar var. Bu sıkıntı futbolda da var, salon sporlarında da var. Salonlarımız henüz net bir şekilde hazır değil. Antrenman yapabilecek ve standart ölçülerde müsabaka oynanacak uygun kapalı salon bulamıyoruz. Bu sıkıntıların kısa bir süre sonra giderileceğini duyuyoruz. İlgili kurumların bu konuda gerekli ehemmiyeti göstermesini bekliyoruz. Bu alanda da başarılar çıkaracağımızı ve sonuca gideceğimizi düşünüyoruz. Desteklerinden dolayı vali yardımcılarıma ve davetimize katılanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çiğköfteli moral yemeğinde mutfak ustabaşı Kadir Karamanoğlu'nun ikram ettiği çiğköfteden tadan misafirler daha sonra günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2009 Pazar 14:07:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?