4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Heredot Cevdet hastane açtı

Ankara'dan sonra Kayseri'ye 2., şubesini açan Maya Göz Merkezi hizmete girdi. Açılışa, Kayserili milletvekillerinin yanı sıra Ekmek Tenknesi dizisinin Heridot Cevdet'i Hasan Kaçan da katıldı.

Tacettin Veli Mahallesi Lalezade Caddesi üzerinde hizmete girecek olan göz merkezinin açılışına, Kayseri AK Parti Milletvekilleri Taner Yıldız ve Mustafa Elitaş, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Ekmek Tenkesi'nin Heredot Cevdet'i Hasan Kaçan ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılıştan önce bir konuşma yapan Hasan Kaçan, Kayseri'nin her zaman ilklere imza attığını ifade ederek, "Dünyada ilk tıp merkezi Kayseri'de kuruldu. Gevher Nesibe Tıp Merkezi dünya elini yıkamasını bilmiyorken, tıp akademesiydi. Dilimize yerleşen bir sürü güzel söz vardır. Bunların içerisinde göz her zaman kendisine ait olan ön sırayı almıştır" dedi. Hasan Kaçan namıdeğer Heredot Cevdet gözle ilgili olarak şunları söyledi:

"Sana bir şeyler emanet ettiklerinde gözün gibi bak derler, sende gözüm gibi bakarım dersin. Kayserililer 'gözünün yağını yiyeyim' derler. İşte bu da o sözler arasına girmiştir. Aldığımız bir makinaya gözümüz gibi bakarız ama kendi vücudumuza bakmayız. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur" şeklinde konuştu.

Merkezin açılışının ardından göz muayenesi olan Heredot Cevdet'in gözleri de sözleri gibi keskin çıktı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2005 Cumartesi 18:35:47
Güncelleme :19 Temmuz 2005 Salı 14:17:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serdar yazgı IP: 85.99.63.xxx Tarih : 4.08.2005 11:41:56
ben sizin kayserideki hastanenizin adresi ve tel no sunu öğrenmek istiyorum