4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

HES Kablo bayileri Kayseri’de buluştular

HES Kablo Satıcıları ile HES Kablo Çalışanlarını aynı ortamında buluşturan bu gezi sırasında, firmanın üretim teknolojisi ve kalite sistemi hakkında bilgiler verildi. Yapılan fabrika gezisi ve toplantılarda; HES Kablo ürün yelpazesine yeni katılan, halojensiz (Flaret) enerji kabloları ile OG kablo başlıklarının tanıtımı da yapıldı. Sektörde yaşanan gelişmeler değerlendirilerek, gelecek dönem için atılması gereken adımlar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Gezinin 2. gününde, Boydak Holdinge bağlı olarak üretim yapan diğer grup şirketleri de ziyaret edilerek, bu firmalar ve üretim alanları hakkında bilgiler verildi.

Gezinin akşam bölümünde verilen brifingde, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak ile Genel Müdür Adem Özcan Gündoğdu birer konuşma yaparak, HES Kablo ve Boydak Holding’in vizyonu ve hedefleri hakkında bilgiler verdiler. Konuşmacılar, kablo sektöründeki liderliğini 30 yıllık tecrübesi ve “Güvenilir Teknoloji” ürünlerini Türkiye’nin yanı sıra dünyanın hemen her bölgesinde 80’i aşan ülkeye yaptığı ihracatla ispat eden HES Kablo’nun, gelecekle ilgili planlarının da müşteri istekleri ve beklentileri doğrultusunda ve en son teknolojik imkanlar kullanılarak gerçekleştirileceği konusundaki kararlılıklarını ifade ettiler.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2004 Salı 13:46:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
osman yıldız IP: 85.110.159.xxx Tarih : 4.03.2008 10:49:01

ben osman ş urfa dan urfa temsilciniz olmaktan mutluluk duyarım eyerki uygun görseniz urfa daki bayiniz olmaktan mutluluk duyarım 05425386126