30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Heyecanlı Ramazan gösterileri

Kayseri Park alışveriş ve yaşam merkezinde gerçekleştirilen alevli ve çivili Ramazan eğlencesi, izleyenlerin yüreklerini hoplattı. 

Kayseri'de yakın zaman içerisinde faaliyete geçen Kayseri Park isimli alışveriş merkezinde Ramazan ayında düzenlenen ateşli ve çivili gösteri, izleyenlere korku dolu dakikalar yaşattı. İlk olarak sahneye çıkan ve Rusya ile Moğolistan'dan gelen, dünyada birçok ülkede çeşitli gösteriler gerçekleştiren grup, Kayseri Park'ta da bir gösteri yaptı. Çivili tahtaya basan akrobat, dik pozisyondaki çivilerin bulunduğu tahtayı yere koyarak üzerine yattı. Daha sonra arkadaşını sahneye çıkaran akrobat, yere yatarak arkadaşının elindeki bıçağı sandalye üzerinden dik olarak üzerine bıraktırdı. Ateşle adeta dans eden akrobat, elindeki yanan ateşi ağzına alarak söndürmeye çalıştı. Diline yanan küçük meşaleleri sürten ateşbaz akrobat, ağzındaki alevleri üfleyerek izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Yanan cam lambaların üzerinde yürüyen ve çember çeviren bayan akrobat da izleyenler tarafından yoğun ilgi gördü. Rus gösteri ekibinden sahneye çıkan akrobat bir bayan ise izleyenleri büyüledi.Yerden 30 metre yükseklikteki salıncakta sallanarak hızlanan akrobat, zaman zaman ellerini bırakarak izleyenlerin yüreğini ağzına getirdi. Ani hareketler yapan Rus akrobat, izleyenler tarafından dakikalarca alkışlandı. Kayseri Park alışveriş ve yaşam merkezi, gösterilerin yapıldığı dakikalarda tamamen doldu. Daha sonra tasavvuf müziği eşliğinde gerçekleştirilen semah gösterisi izleyenleri adeta büyüledi. Balkonlardan gösterileri izleyen vatandaşlar, yer olmadığı için sahne kenarına gelerek gösterileri daha yakından izleme imkanı buldu. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Kayseri Park Genel Müdürü Muzaffer Gülöz, Ramazan ayı boyunca Kayseri Park'ta çeşitli aktivitelerin devam edeceğini söyledi. Çivili ve alevli gösterilerin yapıldığı Kayseri Park'ta, Ramazan ayı boyunca akrobasi gösterileri, kemiksiz kızlar, ateşbaz, yogo ve hava akrobatları gösterilerinin iftar sonrasında devam edeceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2006 Cumartesi 14:19:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?