4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Hilton Kayseri moral depoladı

Hilton Kayseri’de, bu yıl üçüncüsü yapılan takım çalışanları gecesinde çalışan personel, bir yılın acısını çıkararak gönüllerince eğlendi.

Hilton Kayseri Erciyes Balo Salonu’nda gerçekleştirilen geceye Hilton Kayseri Genel Müdürü Hamit Topaloğlu, Satış Müdürü Derya Duman, Mutfak Şefi İsmail Kalkan, birim müdürleri ile yaklaşık 240 Hilton çalışanı katıldı.

Bütün Hilton’larda geleneksel olarak yılda bir kez böyle bir eğlencenin düzenlendiğini belirten Hilton Kayseri Genel Müdürü Hamit Topaloğlu, gece için personelin yaklaşık 1 ay önceden hazırlıklara başladığını söyledi.

Yıl boyunca düğünlerde veya herhangi bir yemek organizasyonunda misafirlerine hizmet veren personel için bu tür gecelerin moral ve motivasyon açısından önemine değinen Topaloğlu, ”Hilton Kayseri’de 2005 yılından beri hizmet veren personelimize, yılda bir kez moral ve motivasyon için böyle geceler düzenliyoruz. Personelimiz geceye, otelin hizmetini aksatmadan her yıl dönüşümlü olarak katılıyor. Bu yıl düzenlediğimiz takım çalışanları gecesine otelde bu gece görevi olmayan yaklaşık 240 personelimiz katıldı. Motivasyon amaçlı gecemizde bir yıl boyunca misafirlerine hizmet veren bütün departman görevlileri bir ay önceden hazırlanarak katıldılar. Hilton’da yıl içerisinde yüzlerce düğün gerçekleştiriliyor. Personelimiz bu düğünlerde hizmet veriyor. Ama düğünü kendileri yaşayamıyor. Bugünkü amacımız onlara bu mutluluğu yaşatmak ve hepsinin eğlenmesini sağlamak” dedi.

Saatlerce süren takım çalışanları gecesinde Hilton Kayseri’de 2. ve 5. yılını dolduran personele Genel Müdür Hamit Topaloğlu tarafından rozetleri dağıtıldı ve sertifikaları verildi. Beş yılını dolduran personel ayrıca çeyrek altın ile ödüllendirildi.

Daha sonra geceye katılan her personel için düzenlenmiş davetiye numaralarına göre çekiliş yapıldı. Çekilişte, 30 kg deterjan, televizyon, cep telefonu, ütü, havlu, yatak, nevresim takımı, kanepe, oturma grupları, gidiş dönüş yurtiçi uçak bileti ve Türkiye’nin değişik yerlerinde tatil hediyeleri gibi yaklaşık 150 hediye talihlilerine verildi.

Takım çalışanları gecesinde, canlı müzik eşliğinde gece boyunca dans eden, halay çeken ve oyunlar oynayan Hilton Kayseri personeli, bir yılın yorgunluğunu atmaya çalıştı.

 

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2008 Cuma 10:25:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?