5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Hilton Kayseri'de hijyen eğitimi

Hilton Kayseri'de hijyen konulu bir eğitim düzenlendi. Johnson Diversey Orta Anadolu Bölge Satış ve Eğitim Yöneticisi Abdurrahim İlker Akın, toplumda hijyen bilincini, kişisel ve kimyasal güvenlik kurallarını oluşturmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Hilton Kayseri Erciyes Balo Salonu'nda düzenlenen eğitime, Hilton Kayseri Genel Müdürü Hamit Topaloğlu, Hilton Kayseri çalışanları ve Erciyes Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri katıldı.

Johnson Diversey Orta Anadolu Bölge Satış ve Eğitim Yöneticisi Abdurrahim İlker Akın, toplumda hijyen bilincinin oluşturulması için belirli tarihlerde Türkiye'nin farklı illerinde eğitimler verildiğini söyledi.

Akın, “Hijyen eğitiminde genel amacımız insanları bilgilendirmektir. Hilton Kayseri'deki eğitimimize yaklaşık 200 kişi katıldı. Hijyen eğitiminde kişisel, gıda, bina ve mutfak hijyeni konuları üzerinde durduk. Genel hijyen terimleri üzerinde çalıştık. Nelere dikkat etmemiz gerektiği konularını anlattık. Kimyasal güvenlik kurallarına dikkati çektik. Daha sonraki etaplarda branşlara yönelik eğitimler vereceğiz. Bilgilendirme toplantısına Hilton personelinin yanı sıra Erciyes Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri de katıldı.

Bu tür toplantıları en son Nevşehir ve ilçelerinden Kozaklı, Ürgüp ve Avanos'ta gerçekleştirmiştik. Nevşehir'de ev hanımlarına yönelik eğitimler de verdik. Toplumda hijyen ve hijyen bilincinin oluşması, kişisel güvenlik kuralları ve kimyasal güvenlik kuralları çok önemli. Temizlik yaparken dikkat edilmesi gereken birtakım püf noktalar var. Gıda ve gıda hijyeni, gıdayı kullanırken ve işledikten sonra dikkat edilmesi gereken konular gibi çok önemli bilgileri paylaştık. Bilgilendirme eğitimlerimize nisan, mayıs ve haziran aylarında yine Hilton Kayseri'de devam edeceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 11:15:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?