30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Hırsız komşu dehşeti

Kayseri'de komşusunun evinden hırsızlık yaptığı iddia edilen 2 kadın, hırsızlık yaptıkları evin sahibiyle kavga etti. Kavga sırasında sinirlenen 2 kadın, yaşlı kadının kulağının bir bölümünü altın küpesiyle birlikte kopardı. 

Edinilen bilgiye göre; Caferbey Mahallesi İyiler Sokak üzerinde oturan Şöhret Ergöktaş (70), komşusu F.S. ve kızı D.S. tarafından evinin ön tarafında önce darp edildi daha sonra sinirini alamayan anne ve kızı, 70 yaşındaki Şöhret Ergöktaş'ın kulağında bulunan altın küpeyi çekerek yaşlı kadının kulağının bir bölümünü kopardı. Küpeyle birlikte yaşlı kadının kulağının kopan parçası, olay yerine gelen sağlık ekiplerine verildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Ergöktaş, kendisini darp eden ve kulağını kopartan komşularının evini soyduğunu iddia etti. Yakalanan anne ve kız olay yerine gelen polis otosunun arka tarafına konuldu. 

Yaralı Şöhret Ergöktaş, "2 gün önce evim soyuldu. Televizyonum, saatim ve cep telefonum çalındı. Polis inceleme yaptı. Parmak izi aldı. Ben yalan söylemiyorum. Dün de cep telefonumu aradım. Komşumun oğlu A.S. telefonu açtı. Bugün de gelerek beni dövdüler. Kulağımda bulunan küpemi almak için kulağımı kopardılar" dedi. 

Bu sırada yaşlı kadını görüntülemeye çalışan gazeteciler ve polislerin bir anlık dalgınlığından faydalanan anne-kız, kapalı olarak tutuldukları polis otosunun yan kapısından inerek kaçtı. Kendilerini bekleyen bir otomobille kaçtıkları öğrenilen anne ve kızını arama çalışmaları sürdürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
.
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2006 Perşembe 14:41:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?