5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Hırsızlar kameraya takıldı

CEP TELEFONU HIRSIZI KAMERALARA TAKILDI

Kayseri'de bir iş yerinden hırsızlık yaparken güvenlik kamerası tarafından görüntülenen şahıs, 2 saat sonra aynı kafeteryanın önünden geçince yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Cumhuriyet Meydanı'nda bir kafeteryada meydana geldi. İş yeri sahibi Hakan.K., kasanın yanında cep telefonunu bırakarak sigara içmek için dışarı çıktı. Arkasından birinin kafeye girdiğini fark eden Hakan K., müşteri sanıp geri dönmedi. Hakan K. içeriden acele bir şekilde birinin çıkması üzerine tedirgin oldu. 2 cep telefonundan birinin yanında olmadığını fark eden Hakan K., telefonunu bıraktığı yerde göremeyince güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyip polise haber verdi.

Bu sırada olaydan 2 saat sonra hırsızlık yaptığı iş yerinin önünden geçen hırsız, Hakan K. ve çalışanlar tarafından fark edilerek hemen yakalandı. H.V., "Ben bir şey çalmadım" deyince kamera kayıtları gösterildi. Suçunu itiraf eden H.V., polis ekiplerince gözaltına alındı. H.V., ifadesinde çaldığı cep telefonunu Hunat Mahallesi'ndeki V.A isimli şahsa sattığını itiraf etti.

Polisler çalınan cep telefonunu sahibine teslim ederken, iş yeri sahibi Hakan K., "Böyle bir olay ilk defa başıma geldi. İnşallah bir daha da olmaz" şeklinde konuştu.

CEP TELEFONU HIRSIZI KAMERALARA TAKILDI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 15:58:01
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 16:45:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?