4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Hitabet yarışması sonuçlandı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Siyaset Kürsüsünde Bende Varım' hitabet yarışmasının Kayseri elemeleri yapıldı.

AK Parti Kayseri Kadın Kolları üyelerinden 28 kişinin müracaat ettiği yarışmanın jüriliğini ise AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hamdi Andaç, İl Yönetim Kurulu üyesi Ömer Sabaz ve Genel Merkez Kadın Kolları'ndan katılan Selva Cam ve Aysun Liman yaptı. Yarışmanın Kayseri elemeleri sonunda, birinci sırayı Arzu Yontar alırken, ikinciliği Hatice Baltacıoğlu, üçüncülüğü de Gül Soydan elde etti. Yarışmada, jüri üyeleri yarışmacıların, kıyafet, yürüyüş, konuşma, hitap, ses tonu, diksiyon, gibi özelliklerini değerlendirerek puanladılar. Yarışmada ilk sırayı alan Arzu Yontar Ankara'da tüm illerden gelen birincilerle birlikte 5 günlük bir eğitimin ardından, Genel Merkez Kadın Kolları'nın düzenleyeceği yarı final yarışmasına katılacak. Burada 81 il birincilerinin arasından yapılan seçmede 12 kişi final için yarışmaya hak kazanmış olacak.

Yarışmanın Kayseri elemesi ile ilgili bilgi veren AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Camuzcuoğlu, “Genel Merkezimiz tarafından organize edilen bu yarışmaya Kayseri'den 28 arkadaşımız katıldı. Çok güzel bir seçme programı gerçekleştirdik. Özellikle bayan arkadaşların yaptıkları sunumların çok önemli ve dikkate değer olduğunu düşünüyorum. Birinci olan arkadaşımızla birlikte bütün bayanlarımız çok güzel yarıştılar. Kendilerine bu medeni cesaretlerinden dolayı kutluyor, Ankara'da bizi temsil edecek olan Arzu Yontar kardeşimize de başarılar diliyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 14:20:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?