5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Hitler helva isteyince...

Kayseri Türk Eğitim-Sen 2 No'lu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk, rüyasında gördüğü Hitler'in isteği üzerine vatandaşlara helva dağıttı.

Türk Eğitim-Sen 2 No'lu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk, rüyasında gördüğünü iddia ettiği Alman Lider Adolf Hitler'in isteği üzerine Cumhuriyet Meydanı'nda helva dağıttı. İlginç tepkileriyle kamuoyunda adını duyuran Öztürk, dün gece gördüğü rüyayı şöyle anlattı:

"Dün bir rüya gördüm. Rüyamda Hitler Bey, 'Sizler beni hep başkalarının gözü ile tanıdınız. Haydi ben kötü şeyler yapmış olabilirim. Ancak Fransa'nın Cezayir'de, Çin'in Doğu Türkistan'da, Yankilerin Amerika'da, Rusların Kafkaslar'da, Ermenilerin Karabağ'da, Amerika'nın Irak'ta yaptıkları karşısında benimki devede kulak kalır. Bunlar yaptıkları her katliamda kasıtlı olarak benim adımı öne sürüp kendilerini masum göstermeye çalıştılar. Sizler de bu propagandaya kandınız ve günahımı aldınız. Sizlere hakkımı helal etmiyorum. Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda ruhuma helva dağıtırsanız, hakkımı helal edebilirim."

Öztürk, konuşmasının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda halka helva dağıttı.

Vatandaşlar helva dağıtımına yoğun ilgi gösterdi. Bazı vatandaşlar Öztürk'ün babasının ruhuna helva dağıttığını zannedip yerken, bazıları da helvanın Adolf Hitler için dağıtıldığını duyunca yemekten vazgeçti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 22:23:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seylan kucuktumer IP: 78.176.108.xxx Tarih : 21.02.2009 01:53:01

genc tiyatrocular konuya hemen el atmışlar.:) izlemelisiniz.