5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Hizmet-İş'te çifte bayram

HİZMET-İŞ SENDİKASI’NDA ÇİFTE BAYRAM

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, değişik belediyelerde çalışan 2 bin üyelerinin 2009 yılı son 13 yevmiye ikramiyelerinin hesaplarına aktarıldığını belirterek, “Sendika üyelerimiz, adeta çifte bayram yaşayacaklar” dedi.

Açıklamalarda bulunan Halil Özdemir, Hizmet-İş Sendikası'na bağlı merkez belediyelerde çalışan üyelerine ait ikramiyelerinin gününde yatırılmasının sevincini yaşadıklarını söyledi. Özdemir, “Yaklaşık 2 bin üyemize gününde ikramiyelerinin ödenmesi, işçilerimizin rahat bir bayram geçirmesini sağlayacaktır. Bu nedenle başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere Kocasinan, Melikgazi ve Talas belediye başkanlarımıza da yıllarca gösterdikleri bu duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum. Üyelerimiz bu sayede aileleriyle birlikte huzur içerisinde çifte bayram yaşayacaklarından dolayı Hizmet-İş ailesi olarak sevinçliyiz. Bütün Kayserili hemşehrilerimizin ve işçilerimizin de mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, KASKİ Genel Müdürlüğü, Kocasinan, Melikgazi ve Talas belediyelerinde çalışan yaklaşık 2 bin işçiyi ikramiyelerinin verilmesiyle piyasaya 1 milyon Türk Lirası'nın gireceğini vurgulayan Başkan Özdemir, ekonomik krizden bunalan esnafın bu sayede biraz rahatlayacağını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 11:04:05
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 15:37:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?