4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Hollandalı eğitimciden ziyaret

Kayseri'de bulunan Uluslararası Staj Programı Koordinatörü Eğitimci Hein Witteveen, Özel Tekden Koleji'ni ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Tekden Koleji'ne gelen Uluslararası Staj Programı Koordinatörü Eğitimci Hein Witteveen, Tekden Koleji Genel Müdürü İbrahim Orhan, Tekden Koleji Okul Müdürü Nuri Özkan tarafından karşılandı. Okulda yapılan dans gösterisini ilgiyle izleyen Hein Witteveen'a, öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi.

Burada bir açıklama yapan Tekden Koleji Genel Müdürü İbrahim Orhan, bu açılımın eğitim için önemli olduğunu söyledi. Witteveen'nun eğitim sistemini yerinde görmesi ve ortak çalışmalar yapılması için davet ettiklerini belirten Orhan, "Hollanda'nın Eındhoven şehrine Haziran ayında bir ziyaretimiz olmuştu. Orda çok güzel karşılandık. 7-8 okulun eğitimsel çalışmalarını ve farklılıklarını bize gösterdiler. Bizim için güzel bir açılım oldu. Bundan sonraki çalışmalarımızı devam ettirmek için Witteveen'ı buraya davet ettik. Ortak çalışmalarımızı yapacağımız toplantıyla belirlemeye çalışacağız. Türk eğitimi için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Gördüğü ilgiden dolayı çok sevindiğini ifade eden Witteveen, okul idaresi tarafından yapılan slayt gösterisini izledikten sonra incelemelerine devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 12:50:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?