4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Hurdacılar Sitesi hizmete açıldı

Kayseri'nin Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan Hurdacılar Sitesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kocasinan Belediyesi tarafından Yeni Terminal arkasına inşa edilen Hurdacılar Sitesi için düzenlenen açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ve çok sayıda davetli katıldı.

Törenin açılış konuşması yapan Hurdacılar Derneği Başkanı Mustafa Özhan, sitenin yapımında emeği geçen belediye başkanlarına teşekkür etti. Daha sonra kürsüye çıkan Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ise Kayseri'nin esnaf şehri olduğunu söyledi. Yıldız, “Bizler esnaflarımıza arsa temin ediyor, yeni hizmet alanları açıyoruz. Birçok esnaf sitesi daha açacağız. Rasgele kurulan ticarethaneleri bir araya toplamak zor oldu. Yaptığımız ticarethaneler deniz kıyısındaki sahil evlerini andıran bu ticarethaneler, esnafımıza helali hoş olsun" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise, büyükşehirlerde çekilen sıkıntıları Kayseri'nin yaşamadığını söyledi. Başkan Mehmet Özhaseki, “Bizler dev projelere imza atıyoruz. Bunun yanında esnafımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Dünyada tepeden gelen ve ülkemizi de sirayet altına alan bir kriz var. Bu krizinde tedbirleri almak zorundayız" dedi.

Erciyes Projesi hakkında da konuşan Başkan Mehmet Özhaseki, esnafa kazanç sağlamak amacıyla Erciyes Projesi'ni geliştirdiklerini ve ihaleleri yapmaya başladıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Hurdacılar Derneği Başkanı Mustafa Özhan tarafından belediye başkanlarına teşekkür plaketi verdi. Açılış kurdelesinin belediye başkanları tarafından kesilmesinin ardından davetlilere çeşitli ikramlar yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 15:33:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?