8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

İğneyi vurdurdu, öldü!

İĞNEYİ VURDURDU HAYATINI KAYBETTİ

Kayseri'de bademcik iltihaplanması nedeniyle tedavi gören bir kişi vurdurduğu iğneden 15 dakika sonra fenalaşarak hayatını kaybetti. Adli Tıp yetkililerinin yaptığı incelemede iğneden dolayı herhangi bir alerjik duruma rastlanmadığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, 38 yaşındaki S.A.'nın Melikgazi ilçesine bağlı Eskişehir Mahallesi'nde bulunan İstikbal Aile Sağlığı Merkezi'ne sabah saatlerinde muayene olduğu ve 'Akut Tonsilit' yani bademcik iltihaplanması teşhisi konulduğu öğrenildi. Tedavinin ilkini sabah yaptıran S.A.'nın dün akşam saatlerinde yeniden İstikbal Aile Sağlığı Merkezi'ne geldiği ve iğne yaptırdığı bildirildi. Merkezden ayrıldıktan 15 dakika sonra 'Kendimi iyi hissetmiyorum' şikayetiyle yeniden doktorların yanına gelen S.A.'nın fenalaştığı kaydedildi.

İstikbal Aile Sağlığı Merkezi'nde S.A.'ya doktorlar tarafından kalp masajı yapıldığı, tüm müdahalelerin uygulandığı, bura rağmen hayatını kaybettiği bildirildi.

Aile Sağlığı Merkezi'ne gelen Adli Tıp yetkililerinin yaptığı incelemeler sonrasında iğne nedeniyle herhangi bir alerjik duruma rastlanmadığı, kesin ölüm nedeninin yapılacak olan incelemeler ve otopsi sonrasında belirleneceği öğrenildi. Polis tarafından olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İĞNEYİ VURDURDU HAYATINI KAYBETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2011 Cuma 11:03:00
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 11:29:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?