5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

İHA'da nöbet değişimi

İhlas Haber Ajansı (İHA) Kayseri Bölge Müdürlüğü'ne deneyimli gazeteci Cem Atakan getirildi.

Kurucu bölge müdürü olarak Kayseri'ye gelen İHA İzmir Bölge Müdürü Necati Bahçeci; Kırşehir, Nevşehir, Yozgat ve Sivas illerini içine alan bölgede beş aylık bir titiz çalışma sonucu deneyimli bir gazeteciyi bölge müdürü olarak atamaktan çok mutlu olduğunu ifade etti.

Cem Atakan'ın İHA Kayseri Bölge Müdürü olarak başarılı hizmet vereceğine inandığını kaydeden Bahçeci, "Türkiye'nin önemli bir ili olan Kayseri'de haber potansiyeli açısından hareketlilik olduğuna tanık oldum. İHA aboneleri de bu noktada hakkettiği hizmeti almak istiyor. Bundan sonra İHA farkı Kayseri de daha net görünecektir. İHA'nın muhabir ve kameramanları ile bu gerçekleşecektir" diye konuştu.

İHA Kayseri Bölge Müdürü olarak göreve getirilmekten şeref duyduğunu kaydeden Cem Atakan ise, "İHA bayrağını daha yükseklere taşıyacağıma inanıyorum. Bu bir nöbet değişimi ve bu görevi arkadaşlarımla çok iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum" dedi.

CEM ATAKAN KİMDİR?
Kayserili bir ailenin oğlu olarak 1974 yılında dünyaya gelen Atakan, 1992 yılında Kayseri'de yerel bir gazetede muhabir olarak göreve başladı. Muhabir olarak çalıştığı gazetede 1996 yılına kadar polis adliye muhabirliği, istihbarat şefliği ve yazı işleri müdürlüğü görevlerinde bulundu. Sırasıyla Günaydın, Akşam, Yeni Şafak gazetelerinin Kayseri muhabirliği görevlerinde bulunan Atakan, 1996 yılında yine Kayseri'de yayın hayatına başlayan Kayseri Star Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğü görevinde bulundu.

2000 yılında vatani görevini tamamlayan Cem Atakan, 2002-2009 yılında kadar Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesi Basın Müşavirliği görevini yürüttü. Cem Atakan, evli ve 3 çocuk babasıdır.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2009 Salı 10:49:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?