3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

İHH hayırseverlerle buluştu

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği üyeleri, Kayserili hayırsever ailelerle kahvaltıda bir araya geldi.

Elmacıoğlu İskender Restoranda düzenlenen sabah kahvaltısına çok sayıda hayırsever aile ve İHH Kayseri Şube yetkilileri katıldı.

İHH Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Günsözer, özellikle savaş bölgelerinde ve diğer yerlerde yardıma muhtaç olan vatandaşlara yardım etmek amacıyla böyle bir kahvaltı düzenlediklerini söyledi. İHH Kayseri Şubesi olarak yaptıkları faaliyetlerden bahseden Günszözer, "Toplanılan yardımlar makbuz karşılığında ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırılıyor. Kardeşlerimize sadece maddi anlamda değil, gıda maddeleri, giyim, kırtasiye, sağlık, ev eşyası ve birçok alanda ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Eğitim yardımı olarak Kayseri'de 44 yetim öğrenciye, yurtdışında ise 458 yetim öğrenciye eğitim yardımı yapıyoruz. Geçen Kurban Bayramı 450 kurban yardımını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bu yıl ise hedefimiz bin kurban yarımını ulaştırmaktır” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2008 Pazar 13:17:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?