3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

İki grup arasında kavga: 3 ölü,3 yaralı

KAYSERİ'nin Hacılar İlçesi'nde aralarında geçmişe dayalı kadın konusundan kaynaklanan husumet bulunan iki grup arasında çıkan tabanca ve tüfekli çatışmada 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Karşılaşınca tartışan iki grup tabanca ve tüfeklerle birbirlerine ateş etmeye başladı. Bağ evi çevresindeki çalılık ve kayalık alanda yaklaşık yarım saat süren çatışmada 25 yaşındaki Mesut Kaçar, 22 yaşındaki Öner Yılmaz, 43 yaşındaki Mehmet Şamlı, 30 yaşındaki Ahmet Köroğlu, 31 yaşındaki Fatih Memiş ve 25 yaşındaki Soner Yılmaz kurşun ve saçmalarla yaralandı. Yaralılardan Mesut Kaçar, arkadaşları tarafından otomobille Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Mesut Kaçar, Mehmet Şamlı ve Öner Yılmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaralıların bir bölümü Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne sevk edildi. Çatışma bölgesine gönderilen güvenlik güçleri başka yaralı olabileceğini göz önüne projektörlerle yaklaşık 3 saat süren arama çalışması yaptı. Çatışmadan yara almadan kurtulan 27 yaşındaki F.K. gözaltına alındı. Yaralanan Ahmet Köroğlu, Fatih Memiş ile Soner Yılmaz'ın tedavileri ardından gözaltına alınacağı açıklandı.

DHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 10:17:01
Güncelleme :25 Haziran 2008 Çarşamba 11:48:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?